Meny Lukk

Tiedeman AS – privat etterforsker

Det kan være ulike grunner for at man har behov for kontakt med en privat etterforsker. Det kan være en politisak som du tenker bør vurderes med nye øyne. Kanskje politiet har avsluttet en sak som du mener bør etterforskes videre? Det kan være en straffesak, sak med savnet person, osv. Kanskje du eller noen i din familie har vært utsatt for noe du ønsker å drøfte? Gjerne etter et møte med politiet? Mistenker du at du, eller din bedrift, er utsatt for bedrageri, svindel eller kriminalitet på ett eller annet vis? Da kan det være greit å drøfte dette med noen som har erfaring og kompetanse på området.

Er du advokat og ønsker bistand eller en politifaglig vurdering i en sak?

Ta kontakt for en uforpliktende og fortrolig samtale. Det er alltid greit å få avklart noen detaljer, så blir neste steg lettere å vurdere. Blir det aktuelt å gå videre, lager vi en avtale og finner ut hva som kan passe. Ta kontakt via email, per@tiedeman.no, eller mobil 40249585.