Meny Lukk

Om meg

Per Nordstrand

Etter 41 år i politiet, og ca. 30 av disse som lensmann i Austevoll kommune, like sør for Bergen, valgte jeg sommeren 2021 å slutte.

Nå ønsker jeg å bruke den kompetansen jeg gjennom disse årene har opparbeidet innen etterforskning og politiarbeid.  Jeg kjenner politiet godt. Jeg kjenner arbeidsmetodikk og jeg kjenner til de krav som i dag stilles for at kvaliteten skal være god innen straffesaksbehandlingen.  Ettersom jeg i hele min politikarriere, også som lensmann, var operativt godkjent, kjenner jeg også til hva som kreves i forhold til oppdragsløsning ute i gaten, både ift. taktiske vurderinger, maktbruk og andre utfordringer oppdrag kan medføre. 

Som lensmann fikk jeg også god erfaring innen namsmannsfeltet (sivile saker), samt forliksrådet.

Via mitt selskap Tiedeman AS, kan jeg tilby etterforskning, granskning, utredning og konsulentbistand innen straffesakssporet/politifagsporet, forsikringssaker, sivile saker osv.

Ta kontakt for en hyggelig prat om du trenger bistand. Det koster ikke noe. Blir det aktuelt å gå videre, lager vi en avtale og finner ut hva som kan passe. Ta kontakt via email, per@tiedeman.no, eller mobil 40249585.